Skadesløsbrev

6 Juni 1882

Hvis du trykker på musen over billedet, kan du se dette i stort.


3.

1884 d 8/1 No 28 læst Paategn. ang ny Pantsætning.

Stempel 1 Kr. 65 Ø.

Skadesløsbrev.

I Anledning af at Gaardejerne Jens P. Tvedemand og Sømand Søren Simonsen i Maglebrænde indestod som Kautionister og Selvskyldnere for et af underskrevne Møllebygger C. C. Thorkildsen sammesteds optaget Sparekasselaan stort 1000 Kr. er Et Tusinde Kroner gi-

Tingdagen den 6 Juni 1882.

ver jeg dem herved til skadesløs Sikkerhed for ethvert Tab- eller Udlæg, der maatte følge af den nævnte Caution, En for Begge og Begge for En, første Prioritet i den mig efter Skjøde af Dags Dato tilhørende Ejendom Matr. Nr. 8c og 16c i Maglebrænde By og Sogn af Hartkorn resp. 1 Alb. og ¾ Alb. med tilhørende Bygninger samt Ejendommens Konge- og Kirketiende. Det bemærkes, at Ejendommen henhører under Stangerup Gods og er delagtig i de samme paahvilende Behæftelser, og at Naboerne have Ret til at hente Vand i Ejendommens Brønd.

Stubbekjøbing den 21 December 1881.
Chr. Thorkildsen.

Til Vitterlighed
Fr. Strange. C. P. Christensen.

Læst inden Stubbekjøbing Herreds Ret den 6 Juni 1882.

Det bemærkes, at Adkomsten paa Tienderne af Matr. Nr. 16c er mangelfuld, at der paahviler Matr. Nr. 8c Vejservitut og Kongetienden Pantegjæld og Refusioner samt at Gammelskatten andrager af Matr. nr. 8c : 19 Ø. og af Matr. Nr. 16c : 14 Øre.

Madsen
kst.